Kunnossapitoasentajia - Oulu
Slatek Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Slatek Oy tarjoaa 40 vuoden kokemuksella vesihuollon sähköteknisiä kokonaispalveluja. Asiakaslähtöinen ja kustannustehokas palvelu koostuu suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja kunnossapidosta aina puhtaan veden pumppauksesta jätevesien käsittelyyn saakka.

Etsimme asiakasyrityksellemme Slatek Oy:lle kahta kunnossapitoasentajaa erilaisiin vesihuoltoteknologian kunnossapitotehtäviin. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja ne solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. 

Tehtäviisi kuuluu

Työtehtäviin kuuluu vesihuollon laitteidenkunnossapito- ja asennustehtävät. Työtehtävät voivat olla erilaisten pumppujen huoltotehtäviä Slatekin toimipisteellä tai erilaisia vikahuollon työtehtäviä, joita tehdään muuttuvissa kohteissa Suomessa. Vikahuollon työtehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti 1-2 päivän mittaisille matkoille. Pidempiä työmatkoja on satunnaisesti noin 2-3 kertaa vuodessa. Työtehtäviin kuuluu myös asiakasrajapinnassa työskentelyä.  

Toivomme sinulta 

Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- ja sähköalan perustutkinto, koneasennuksen- ja kunnossapidon ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä työkokemusta erilaisista kunnossapidon tehtävistä. Voit olla joko alan kokenut konkari tai kädentaitoja vaativista tehtävistä työkokemusta omaava tulevaisuuden kunnossapitoasentaja. Työtehtävät on mahdollista määritellä osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.
Työotteeltasi olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen sekä kykenet vastuuntuntoisesti, itseohjautuvasti ja suunnitelmallisesti hoitamaan tehtäviäsi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Eduksi katsomme voimassa olevat sähköturvallisuus-, työturvallisuus-, sekä vesihygieniakortit. Mikäli työhön liittyviä turvallisuuskortteja ei ole, niin voit suorittaa ne myös työn ohella. 

Tarjoamme sinulle

Saat nuorekkaan, työhönsä sitoutuneen ja asiantuntevan työyhteisön, jossa pääset perehtymään työtehtäviin alan ammattilaisten opastuksessa. Tarjoamme myös monipuolisen tehtävänkuvan vakaalla toimialalla toimivassa kasvuhakuisessa yrityksessä, meidät onkin palkittu Oulun Vuoden Yrittäjä 2020 -palkinnolla. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuoltoteknologian ammattilaiseksi.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 27.7. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot