(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia (Mekaaninen)
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas valmistaa ja pullottaa kotimaan markkinoille sekä vientiin myytäviä alkoholijuomia. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. Rajamäen tehdas sijaitsee Nurmijärvellä.

Joukkoomme haetaan

KUNNOSSAPITOASENTAJIA (MEKAANINEN)

Haemme mekaanisia kunnossapitoasentajia Altian alkoholijuomatehtaan huolto- ja kunnossapitotöihin vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen tehtäväsi on juomien valmistuksen ja tuotannon laitteistojen kunnossapito. Tarvittaessa avustat tuotannon käynnissäpitoa, jonka tehtävänä on laitteisiin liittyvät vianetsintätyöt yhdessä kokeneen noin 15 asentajan tiimin kanssa. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta.

Pääosin työtä tehdään päivävuorossa, mutta sinulla tulee olla valmius tehdä vuorotyötä.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta huolto-, kunnossapito- ja asennustöistä teollisuusympäristössä ja valmiuksia sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn.

Valittaessa henkilöä täytettävään tehtävään eduksi luetaan osaaminen/kokemus seuraavista tehtävistä:

  • Prosessiteollisuuden ja tuotantolinjojen huolto-, kunnossapito- sekä asennustyöt
  • Pneumatiikka
  • Tig-hitsaus
  • Koneistus

Tarjoamme sinulle viihtyisän, jatkuvasti kehittyvän työympäristön, mukavat työkaverit, mielenkiintoiset tuotteet sekä kilpailukykyisen palkan. Työn ohella on mahdollisuus kouluttautua ja lisätä omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa kunnossapidon työnjohtaja Jouni Vihma, puh. 040-172 0519.

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 25.1.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä on yhteensä noin 700 altialaista seitsemässä maassa.