(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia (mekaaninen), Stora Enso Wood Products Oy Ltd Varkauden yksikkö
Stora Enso

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.Varkauden yksikkö, saha ja LVL-tehdas, kuuluu Stora Enson Wood Products -divisioonaan. Henkilöstön määrä on noin 110 ja lisäksi yksikössä työskentelee noin 45 urakoitsijoiden työntekijää.

Tehtäväkuvaus

Haemme kunnossapitoasentajia vakituiseen työsuhteeseen Stora Enso Wood Products Oy Ltd:lle Varkauteen.

Kunnossapitoasentajana työnkuvaasi kuuluu mekaanisen asentajan tehtävät Varkauden LVL-tehtaan ja sahan alueella. Huolehdit ja toteutat itsenäisesti mekaanisten laitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä. Käytät työsi ohjaamiseen ja raportointiin kunnossapidon tietojärjestelmää. Osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehitykseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kunnossapidon varastotoimintojen ylläpitäminen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta koneasentajan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. Arvostamme teknisten dokumenttien lukutaitoa sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, tavoitteisiin sitoutuva, joustava ja yhteistyökykyinen. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä.
Tehtävä edellyttää kohtuullista englannin kielen taitoa, kykyä kunnossapitojärjestelmän käyttöön sekä hyviä IT-taitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuotantojohtaja Ilkka Satta, puh. 050 322 9474

Jätä hakemuksesi tietokantaamme viimeistään 27.4.2018 täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.storaenso.com/careers