(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia, mekaaninen kunnossapito
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme useampaa mekaanista kunnossapitoasentajaa Porin alueelle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Työ on osittain 3-vuorotyötä 3/5 tai 3/6, sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Oletko asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen kunnossapidon ammattilainen? Toimi heti ja hae mukaan tiimiimme!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kone- / hydrauliasentajan tai mekaanikon paperit taskustasi ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin.

Arvostamme kokemusta joko sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis- / muutosasennuksista, prosessituntemusta, hitsaustaitoa (puikko/tig), koneistustaitoa, pneumatiikka- ja hydrauliosaamista tai kone- ja sähköautomaatio-osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Tuomas Peltola puh. 050 390 3142. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 27.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.