(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia Korkeakosken sahalle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Haemme kunnossapitoasentajia asiakaskohteeseemme UPM Timber, Korkeakosken sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Työ on 3-vuorotyötä, 3/6.

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Sopiva ammatillinen koulutus (esim. kone- tai hydrauliasentaja, mekaanikko)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttöä               

Arvostamme kokemusta sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista, prosessituntemusta, hitsaustaitoa (esim. puikko/TIG), koneistustaitoa, pneumatiikka- ja hydrauliosaamista sekä sitoutumista pitkään työsuhteeseen ja halua olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jussi-Pekka Oittinen, p. 050 465 0096. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.