(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia Etelä-Karjalaan
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia kunnossapitoasentajia Joutsenoon. Tehtävä sisältää monipuolisia kunnossapidon asennus- ja huoltotehtäviä Caverionin konepajalla, sekä vaihtelevissa asiakaskohteissamme Etelä-Karjalan alueella. Työ on päivätyötä sekä arkisin että viikonloppuisin.

Tehtävä sopii sekä vastavalmistuneelle että kokeneemmalle konkarille. Sinulla on metalli- tai LVI alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarvitset tehtävässä ajokorttia. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja hyviä IT-taitoja töiden raportoimisessa.

Arvostamme kokemusta teollisuuslaitoksen kunnossapidosta, teollisuusputkistoista, uudis-/muutosasennuksista, hitsaustöistä, teräsrakenteiden asennuksista, koneistustaitoa sekä pneumatiikka- ja hydrauliikkaosaamista.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Olli Makkonen, puh. 050 323 3692 (arkisin klo 7:00-16:00). Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 14.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.