(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia (Automaatio)
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas valmistaa ja pullottaa kotimaan markkinoille sekä vientiin myytäviä alkoholijuomia. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. Rajamäen tehdas sijaitsee Nurmijärvellä.

Joukkoomme haetaan

KUNNOSSAPITOASENTAJIA (AUTOMAATIO)

Haemme automaatioasentajia Altian alkoholijuomatehtaan huolto- ja kunnossapitotöihin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänä ovat juomien valmistuksen ja tuotannon laitteistojen monipuoliset käynnissäpito-, ennakkohuolto- ja muutostyöt sekä laitteisiin liittyvät vianetsintätyöt osana kokeneen noin 15 asentajan tiimiä. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä, yövuoroa tehdään tuotannon tarpeiden mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta huolto-, kunnossapito- ja asennustöistä teollisuusympäristössä, sähkökaavioiden lukutaitoa ja valmiuksia sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn. Sinulla on valmius tehdä myös mekaanisia kunnossapitotöitä.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, jatkuvasti kehittyvän työympäristön, mukavat työkaverit, mielenkiintoiset tuotteet sekä kilpailukykyisen palkan. Työn ohella on mahdollisuus kouluttautua ja lisätä omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa kunnossapidon työnjohtaja Jouni Vihma, puh. 040-172 0519.

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 30.4.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä on yhteensä noin 700 altialaista seitsemässä maassa.