(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajan kesätyö
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Päivien pidentyessä ja maalauskelien lähestyessä haemme Teknokselle 

kesätyöntekijää kunnossapitoon Rajamäelle 

määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2020. 

Rajamäellä sijaitsee Teknoksen vesiohenteisten maalien ja jauhemaalien tuotanto sekä keskusvarasto. Kunnossapitoasentajana annat oman tärkeän panoksesi tuotannon häiriöttömään toimintaan, sillä tässä tehtävässä pääset osallistumaan tuotantokoneiden ja -laitteiden ennakkohuoltoihin ja korjauksiin.  Meille teknoslaisille on tärkeää pyrkiä jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Sinäkin pääset osaltasi tekemään laitteiden muutostöitä ja osallistumaan tuotantolaitoksen toiminnan kehittämiseen.   Turvallisuus on meille Teknoksella ensisijaisen tärkeä asia ja haluamme, että kaikki tekevät työnsä turvallisesti. Odotamme, että turvallisuus näkyy sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi.  Olet osa kunnossapitotiimiä ja teet myös aktiivisesti yhteistyötä tuotannon henkilöstön kanssa.   

Odotamme sinulta: 

  • vähintään 18 vuoden ikää 

  • sujuvaa suomen kielen taitoa 

  • halua oppia ja oma-aloitteista työskentelytapaa 

  • positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua ratkoa erilaisia ongelmatilanteita 

  • kiinnostusta tekniikkaan ja sen kehittämiseen  

  • eduksi katsotaan opiskelu/työhistoria soveltuvalla alalla. 

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle ja pääsee kehittymään. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Lisäksi apunasi ovat osaavat työkaverit.     

Tarjoamme sinulle:  

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut.  Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa 2020. Työ on yhdessä vuorossa tehtävää päivätyötä.  

Voisiko tässä olla sinun seuraava kesätyöpaikkasi? 

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 29.helmikuuta 2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelosi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä kunnossapidon työnjohtaja Markus Kesältä. Tavoitat hänet numerosta +358 950 609 667 perjantaisin klo 12-14 (lomalla vko 6) tai sähköpostitse markus.kesa@teknos.com. Voit tutustua tarkemmin kunnossapitoasentajan työhön tästä videosta ja lukea lisää Teknoksesta kotisivuiltamme.