(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajan kesälomasijaisuus
Nordkalk Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Nordkalk hakee Parainen-Tytyri-Sipoo-Mustio yksikköön

Kunnossapitoasentajan kesälomasijaista

Kunnossapitoasentajana työhösi kuuluu kunnossapito-, asennus- ja ennakkohuoltotöitä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa. Työ on päivätyötä ja vaatii 18 vuoden ikää.

Edellytämme sinulta ammatillisia opintoja esimerkiksi kone- ja metallialalta. Työskentelytavoiltasi olet monipuolinen ja pystyt työskentelemään sekä yksin että ryhmässä.

Eduksi katsomme kokemuksen teollisuudessa työskentelystä, motivaation ja halun oppia tuntemaan uusia laitteistoja sekä voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Nordkalk on tupakkatuotteeton työpaikka.

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Toimimme aina vastuullisesti työntekijöitämme kohtaan. Kesätyöntekijöiden arjessa tämä näkyy seuraavin tavoin:  

Hyvä hakijakokemus: Meille on helppo jättää työpaikkahakemus ja vastaamme kaikille hakijoille.

Mielekäs työ: Olemme saaneet vuosittain hyvää palautetta kesätyötehtävistämme ja mukavista työkavereista. 

Perehdytys ja ohjaus: Sinua perehdytetään ja ohjataan työtehtäviin ja pääset tutustumaan muihin kesätyöntekijöihin Tervetuloa taloon -päivänä joka vietetään Espoon turvapuistossa.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus: Kesätyöntekijänä sinua ei jätetä työyhteisön ulkopuolelle vaan pääset osalliseksi samoista jutuista kuin muut kollegasi. 

Kohtuullinen palkka: Palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaan ja tarkistetaan kokemuksen karttumisen myötä.

Kirjallinen työsopimus ja todistus: Työsuhteen alkaessa saat kirjallisen työsopimuksen ja työn päätyttyä sinulle kirjoitetaan pyydettäessä työtodistus. 

#rockstarsinlime #nordkalk # VKD 

Emme valitettavasti pysty vastaamaan kesätyökyselyihin puhelimitse. Mikäli sinulla on kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, lähetä viesti osoitteeseen recruitment@nordkalk.com. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan kesätyöpaikkoja täytettäessä.