(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajan apulainen Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja tarkkaa kunnossapitoasentajaa logistiikan ja tuotannon avustaviin työtehtäviin Vantaalle!

Tehtävässä toimit asiakkaamme logistiikka- ja tuotantokeskuksessa Vantaalla, Kivistön aseman läheisyydessä. Työnkuvana on tuotannon sujuvuuden takaaminen ja laadun varmistaminen, sisältäen muun muassa pakkauslinjojen vaihtotöitä eri tuotteiden välillä, laitteiden ja koneiden kunnon varmistamista ja pieniä korjaustöitä sekä siisteydestä ja hygieniasta huolehtimista. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää reagointikykyä ongelma- ja poikkeama tilanteisiin sekä ongelmanratkaisutaitoa näissä tilanteissa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet huolellinen työssäsi. Jos olet lisäksi turvallisuusasiat huolella huomioiva tiimipelaaja, jolla työkalut pysyvät hyvin käsissä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta joko aiempaa alan työkokemusta taikka soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi automaatioasentaja, mekaaninen kunnossapito); Molempi aina parempi. Kokemus ei kutienkaan ratkaise vaan asenne! Työhön voidaan valita myös esimerkiksi uraa aloitteleva vastavalmistunut ehdokas. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 4-5 kk:n määräaikaisen työsuhteen kesän yli. Mahdollisuus jatkua pidempäänkin tämän jälkeen. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työ on kokoaikatyötä 7-15.30. Työntekijällä tulee kuitenkin olla valmius aloittaa työpäivä tarvittaessa jo kello 6. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Kunnossapitoasentajan apulainen Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
4-5 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.04.2019 mennessä.