Kunnossapitoasentajaksi lakritsatehtaalle
Makulaku Lakritsa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme asiakkaallemme Makulaku Lakritsa Oy:lle eläköitymisen vuoksi kunnossapitoasentajaa

Tehtävässä työskentelet osana Makulaku Lakritsa Oy:n ammattitaitoista kunnossapitotiimiä. Työnkuva sisältää pääasiassa mekaanista kunnossapitoa ja -huoltoa sekä itsenäistä vianetsintää tehtaan tuotantolaitteiden parissa. Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän kansainvälisessä ja vakavaraisessa yhteisössä. Paikassa pääset nauttimaan siististä ympäristöstä savuttomassa työpaikassa. Alussa saat asianmukaisen perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset sujuvasti liikkeelle. Tehtävät ovat monipuolisia ja antavat sopivasti haasteita, joiden myötä pääset kehittämään osaamistasi. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Makulaku Lakritsa Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kykyä toimia tiimissä sekä myös itsenäisesti
  • perustason IT-taitoja
  • suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • aiemman kokemuksen teollisuuden kunnossapidosta ja -huolloista
  • sähköalan kokemuksen
  • englannin ja ruotsin kielen taidon.

Arvostamme hyvää oppimiskykyä, vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkistä asennetta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä suoriutua haasteista myös paineen alla.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja tunnistit itsesi tekstistä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, puh. 0504648493, arkisin klo 8-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot