(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajaharjoittelija (kesätyö), Lieksa
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Tulisitko meille oppimaan kunnossapitoasentajan töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää mekaanisen puolen kunnossapitotehtäviin Lieksaan.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulta löytyy alla olevia asioita, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista:

  • Olet täysi-ikäinen ja opiskelet joko ammattiopistossa tai AMK:ssa
  • Sinulla on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit
  • Haluat oppia kartonkitehtaan kunnossapitoa ja sinulla on hyvät IT- ja tiimityötaidot

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 24.3.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter