(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2017

Haemme kunnossapitoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (30.9.2017 asti) Efora Oy:lle Uimaharjun sahalle.

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Tehtäväkuvaus

Haemme kunnossapitoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (30.9.2017 asti) Efora Oy:lle Uimaharjun sahalle.

Huolehdit ja toteutat itsenäisesti mekaanisten laitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä. Raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään ja osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Kyseessä on 3-vuorotyö, jossa käytetään myös trukkia ja henkilönostinta.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme ammattiopisto-tasoista koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi odotamme hitsauksen, koneasennuksen, koneistuksen, hydrauliikan ja pneumatiikan osaamista sekä teknisten dokumenttien lukutaitoa.

Etsimämme henkilö on joustava ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sekä suomen että englannin kielen taitoa ja SAP R/3- sekä MS Office-työkalujen hallintaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lauri Patama, puh. 040 727 9994