Kunnossapitoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Pidätkö monipuolisista työtehtävistä ja haasteista? Olisitko sinä seuraava kunnossapitoasentaja Elcolinen porukkaan? Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle teollisuuden kunnossapitoasentajia Kiteen Puhokselle.

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia työtehtäviä, jotka määräytyvät osaamisesi ja kehityshalusi mukaan. Sinulla on mahtava mahdollisuus oppia työhön sekä laajentaa osaamistasi. Työtehtäviin kuuluu teollisuuden asiakkaalle tehtäviä huoltoja, kunnossapitoa sekä mahdollisesti uusien investointien asennustöitä esim.  osanvaihtoja, osa- ja laitekorjauksia, automaatiosäätöjä, ennakko- ja ylläpitohuoltoa, valvontaa sekä metalli- ja sähkötöitä. Työtä tehdään tiimi- tai parityönä asiakkaan sisä- ja ulkotiloissa. 

Oletko sinä etsimämme kehittymishaluinen tekijä teknisellä taustalla? Haettava henkilö voi olla pohjakoulutukseltaan tai työkokemukseltaan minkä tahansa teknisen alan osaaja, esimerkiksi asennus-, kone- ja metallialalta. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja kiinnostus tehtäviä kohtaan, sillä sinun kehitystäsi ja oppimistasi on tukemassa osaava tiimi.

Edellytämme:

  • Voimassa olevia ensiapu, työturvallisuus ja tulityökortteja, koulutukset kuitenkin mahdollista päivittää työnohella.
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Työturvallisuuskäytäntöjen ymmärtämistä ja noudattamista
  • Hyvää suomen kielen taitoa ja kommunikointia 

Eduksi:

  • Kirkkaan ja mustan materiaalin hitsaustaito, hitsauspätevyydet suoritetaan tarvittaessa.
  • Riittävää englannin kielen ymmärtäminen
  • ATK-järjestelmäosaaminen

Tärkeintä on löytää porukkaan sopiva henkilö, joka on ylpeä laadukkaasta, asiakasta palvelevasta työkulttuurista sekä ympärillä olevasta henkilöstöstämme. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta tekijältä toivotaan valmiutta joustavasti myös vuorotyöhön. Palkkaus määräytyy alalla sovellettavan työehtosopimuksen ja palkkatoivomuksen mukaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva.

Kiinnostuitko tehtävästä?
 Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja työhön ja työtehtäviin liittyen antaa:

Olli Kurki, p. 0505917572 / Olli.Kurki@elcoline.fi
Jouni Karvinen, p. 0438200581 /Jouni.Karvinen@elcoline.fi

Lisätietoja hakuun liittyen:
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot