Kunnossapitoasentaja
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

Oletko jo kokemusta omaava teollisuuden kunnossapitoasentaja vailla uusia haasteita? Haemme nyt Ouluun kunnossapitoasentajaa työtehtävinään pääasiassa prosessiteollisuuden laitteiden ja koneiden mekaaniset huollot. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja sopivasti haastavaan tehtävään teollisuuden kunnossapidon pariin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on alalle soveltuva ammatillinen koulutus ja lisäksi edellytämme osaamista sekä kokemusta seuraavista tehtävistä:

·         prosessiteollisuuden pumppu- ja venttiilihuolto

·         paineilmalaitteiston laiteosaaminen

·         kunnossapitoyöhön liittyvä hitsaustyö 

·         koneistustyö

Työtehtävässä edellytetään lisäksi:

·         valmiutta joustaviin työaikoihin ja tiimityöskentelyyn

·         matkustusvalmiutta

·         asiakaspalvelutaitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönjohtaja Pasi Mäki, p. 040 519 0175. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. Hae tehtävää 15.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot