Kunnossapitoasentaja
HKScan Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Maistuvampaa elämää- tänään ja huomenna.

Tehtävä:

Haemme 2-3 henkilöä kunnossapitoon nykyisten henkilöiden siirtyessä eläkkeelle. Arvostamme kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Tehtävässä edellytetään tiivistä yhteistyötä tuotannon operaattoreiden ja toimihenkilöiden kanssa.

Keskeiset vastuualueet:

  • prosessilaitteiden korjauksiin ja huoltoihin liittyvät sähkötyöt
  • kiinteistöön liittyvät sähkötyöt
  • kiinteistön muut kunnossapitotyöt

Odotamme sinulta:

  • sähkö/automaatio ammattikoulutusta
  • kokemus prosessiteollisuudesta eduksi
  • logiikkatuntemus eduksi
  • reipasta työotetta, asennetta ja yhteistyökykyä
  • luotettavuutta ja säntillisyyttä
  • valmiutta vuorotyöhön, TAM25

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely alkaa jo hakuajan puitteissa

Työtehtävän yhteishenkilö: Kunnossapitopäällikkö Simo Vihavainen

Yhteydenotot: Simo Vihavainen puh. +358 40 531 6815

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

HR:

Rekrytointiprosessista antaa lisätietoja:

Puh: 040 6472964

Email: nina.tahko@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 15.7.2021 mennessä:

https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Me HKScanissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Strateginen tavoitteemme on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Vastuullisesti tuotetut ja herkulliset tuotteemme ovat osa kuluttajien moninaisia ruokahetkiä arjessa ja juhlassa.

Noin 7000 ammattilaisemme joukko tekee paikallisesti tuotettua ruokaa yli sadan vuoden kokemuksella. Meille HKScanissa vastuullisuus on konkreettisia tekoja koko ruokaketjussa ja jatkuvaa parantamista.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme hiilineutraalin ruokaketjun maatiloilta kuluttajille vuoden 2040 loppuun mennessä osana Zero Carbon -hankettamme.

Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi, Baltia ja Tanska. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via® Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® ja Rose™. Strategisten kumppanuuksiemme kautta yhtiön tuttuja tuotemerkkejä ovat myös Kivikylän®, Tamminen® ja Boltsi®. Pörssilistatun HKScanin liikevaihto vuonna 2020 oli lähes 1,8 miljardia euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot