(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään kunnossapitoasentajaa.

Työssä pääset muun muassa huoltamaan erilaisia puuteollisuuden koneita ja laitteita, monipuolisia korjaustehtäviä ja koneiden muutos- sekä parannustöitä. Monipuoliset työtehtävät ovat hyvin merkityksellisiä tehtaan pyörimisen varmistamiseksi.

Sinulta odotamme joko työn kautta kartutettua alan osaamista tai kunnossapitoasentajan koulutusta. Työssä on tärkeää pystyä toimimaan tiimissä, mutta myös itsenäinen työ tulee tutuksi.

Eduiksi näemme jos sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa ja olet valmis työskentelemään kaksivuorotyössä. Myös työturvallisuuskortti on etu, mutta autamme sen hankkimisessa jos sinulla ei sitä vielä ole.

Lähetäthän hakemuksesi 28.2.2021 mennessä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja saat halutessasi Adeccolta Olli-Matti Niskaselta, puh. 040 570 5917

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.