(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021


Kunnossapitoa hyvällä asenteella!

Etsimme kunnossapitoasentajaa jätevoimalan tuotannon mekaanisen kunnossapidon tiimiin varmistamaan mahdollisimman häiriöttömän energiantuotannon asiakkaitamme varten. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon kunnossapitotehtävät Suomen suurimmalla jätevoimalalla ja työhösi sisältyy muun muassa pyörivien laitteiden, venttiilien ja kuljetinlaitteiden kunnossapitotöitä sekä koneistus- ja hitsaustöitä.      MIKSI MEILLE TÖIHIN?   Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että  
  • Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä jätevoimalamme voimalaitosprosessi sisältää monen tyyppisiä laitteita ja laitekokonaisuuksia.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin.
  • Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.
  Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.     TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET   Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:  
  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, esimerkiksi kone- ja metallialalta sekä ajokortti.
  • Olet työskennellyt useamman vuoden monipuolisissa kunnossapitotehtävissä teollisuusympäristössä.
  • Olet jo ehkä työskennellyt voimalaitosprosessien ja koneistustöiden parissa, mutta pärjäät toki tehtävässä myös ilman aiempaa kokemusta niistä.
  • Hyödynnät sujuvasti kunnossapitojärjestelmää osana työtäsi.
  LISÄTIEDOT   Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä saat kunnossapitomestari Mikko Grönlundilta sähköpostitse mikko.gronlund@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 433 7835 arkisin klo 10-14.   Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.     HAKUOHJEET   Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.