(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Bunge Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme Suomen Ainoaan Margariinitehtaaseen

 

kunnossapitoasentajaa

 

Kunnossapitotiimin jäsenenä vastaat margariinitehtaan laitteiden, käyttöhyödykkeiden ja kiinteistön kunnossapidosta. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kunnossapidon tehtävät, asennustyöt, vikakorjaukset ja ennakkohuollot. Olet mukana tehtaan päivittäisessä toiminnassa ja toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Edellytämme mekaanisen asentajan koulutusta, valmiutta kolmivuorotyöhön, kykyä oppia nopeasti uusia asioita sekä valmiutta tehdä teollisuuden mekaanisia kunnossapito- ja huoltotöitä. Tig-hitsaustaito, SAP-kunnossapitojärjestelmän hallinta sekä hygieniapassi, työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työntekijänä olet joustava, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

 

Kunnossapitoasentajana olet tärkeä osa työyhteisöämme. Meille on tärkeää kannustava ja yhteisöllinen tapa tehdä töitä ja oppia toisiltamme. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat saumattomasti mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Bungella turvallisuus ja toimivat työvälineet ovat tärkeitä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja pääset kehittämään osaamistasi huippujengin tuella. Työsuhde on vakinainen, kokoaikainen ja sijaitsee Raisiossa.