(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Elintarviketeollisuudessa toimiva Foodiq etsii riveihinsä täydennystä oma-alotteisesta ja itseohjautuvasta kunnossapitoasentajasta. Toimipisteitä on kaksi, Hyvinkäällä ja Klaukkalassa. Foodiqin eritysosaamista ovat nousevat ruokatrendit erityisesti urheilun lisäravinteiden ja kaurapohjaisten meijerituotteiden alueilla.  Toistaiseksi vielä pienehkössä, joskin kasvavassa yrityksessä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja saat vastuuta omalla alueellasi.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät pääasiallisesti Hyvinkään toimipisteellä. Työskentelet aamuvuorossa ja aamulla työhön saapuessasi sinua on vastassa niin moderni elintarviketeollisuuden laitteisto kuin mukava ja reilu työporukka. Vastuullasi on koneiden mekaaninen kunnossapito sisältäen ylläpitoa, ennakkohuoltoja, vianhakua ja korjauksia. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat ennakkohuoltosuunnitelmien tekeminen ja varaosien ylläpito sekä tilaukset. Päivittäin tukenasi on osaava ja mukava tuotannon tiimi. Jos kaikki vastuullasi olevat laitteet ja osat tuotantolaitoksella ovat kunnossa, voit kerryttää osaamistasi myös tuotannollisissa tehtävissä tai trukilla kuormien purkamisessa. Vaikka päätoimisesti työskentelet Hyvinkäällä, teet välillä käyntejä myös Klaukkalan tuotantolaitokseen.

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta ja soveltuvaa koulutusta
  • Ymmärrystä teollisuuden sähköasennuksista
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Halua onnistua työssä
  • Ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityöturvakortteja töiden alkaessa
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Foodiqilla saat pitkäaikaisen työn lisäksi mukavan ja reilun työporukan ja johdon. Tiimissä on hyvä henki ja työpäivät sujuvat nopeasti hyvässä seurassa. Saat vastuuta ja joustava työaika helpottaa arkea mukavasti. Mekaanisen kunnossapidon vastuu tuo mukanaan myös mahdollisuuden käyttää osaamistasi ja tietysti oppia uutta. Näiden ohella saat luonnollisesti mukavan korvauksen työstäsi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Asiakkuuspäällikkö Noora Vainikka
noora.vainikka@workpower.fi
040 551 4122 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)


Avainsanat: mekaniikka-asentaja, koneenasentaja, asentaja, mekaaninen asentaja, kunnossapitoasentaja