(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Haemme nyt kunnossapitoasentajaa teollisuuden asiakaskohteisiimme Koskenkorvan alueelle. Tehtävässäsi vastaat mekaanisista laitteistojen asennus-, korjaus- ja huoltotöistä. Olit sitten kokenut konkari tai uraasi aloitteleva henkilö, hae meille nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on aikaisempaa kokemusta teknisten laitteiden parissa työskentelystä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä konepuolen koulutuksen, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja halu oppia uutta! Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Sami Aalto, p. 050 387 6389 tai sähköpostitse sami.aalto@caverion.com. 

Hae tehtävää 22.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.