Kunnossapitoasentaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsimme asiakkaallemme Teho Filter Oy:lle Sieviin kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Teho Filter Oy on vuonna 1963 perustettu Sieviläinen suodatinvalmistaja, joka tuottaa kustannustehokkaita suodatinratkaisuja teollisuudelle että jälkimarkkinoille. Yrityksen asiakkaina ovat maailman laajuisesti useat alansa johtavat kone- ja laitevalmistajat. Tämän yrityksen perinteisen toiminnan rinnalle on tämän vuoden aikana käynnistetty uusi suuri ja merkittävä liiketoiminta-alue, hengityssuojainten valmistus. Yritys on investoinut uusiin laitteistoihin ja tulee panostamaan tähän uuteen liiketoimintaan vahvasti tulevinakin vuosina. Yrityksen palveluksessa olevista n. 90 henkilöstä valtaosa työskenteleekin jo nyt hengityssuojainten valmistuksessa.

 

Mitä etsimme:

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammatillinen koulutus ja/tai riittävä kokemus alalta sekä osaaminen itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös mahdollista osaamistasi sähkö-ja myös automaatioalalta.

Kunnossapitoasentajana olet tärkeä lenkki ja resurssi  asiakkaamme tuotantoprosessin toiminnassa ja toimivuudessa.  Vastaat työssäsi tuotannon päivittäisestä käynnissä- ja kunnossapidosta, sekä suunnitelmien mukaisista huolto- ja asennustehtävistä.  Olet ahkera, itsenäinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja työt loppuun tekevä ammattilainen.


Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen tai tuntemuksen sähkö-, hitsaus- ja pneumatiikkatöistä. Arvostamme motivoituneisuutta, halua kehittyä työssänsä sekä ammattimaista työotetta sekä asennetta.

- luotettavuutta ja sitoutuneisuutta
- oma-aloitteisuutta
- tiimityöskentelytaitoja
- valmiutta 3-vuorotyöhön

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Asiakkaamme  tarjoaa tehtäviin valittaville henkilöille hyvähenkisen, kannustavan ja aidosti toimintaa kehittävän modernin työyhteisön. Yrityksen koko organisaatio auttaa Sinua onnistumaan tehtävässäsi. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat yrityksen palveluksessa mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi.   

Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan sopivan työntekijän löydyttyä.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 29.11.2020.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!


Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mika Pinola
Myyntipäällikkö
Eezy VMP
044 778 7426
mika.pinola@eezy.fi


www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391688
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sievi