(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020
Botnia Mill Service hakee Metsä Fibren Äänekosken Biotuotetehtaalle

Kunnossapitoasentajia

Kunnossapitoasentajana vastaat asiakkuutemme kunnossapidon haasteisiin. Työ on monipuolista ja haasteellista teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyötä. Työturvallisuusmyönteisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa tapaasi toimia ja hyvät tietotekniset taidot sekä kokemus kunnossapidon järjestelmistä (SAP) auttavat työtehtävän hoidossa.

Kunnossapitoasentajana tehtäviisi kuuluvat mm. suunnitelmallisen ennakoivan kunnossapidon ja häiriökorjausten päivittäinen suunnittelu ja toteutus, raportointi SAP-kunnossapitojärjestelmään, osallistuminen laitoksen käytettävyyden kehittämiseen analysoimalla häiriötilanteita, osallistuminen tarvittaessa häiriötutkintoihin ja ratkaisuehdotusten esittäminen sekä osallistuminen asiakkaan kunnossapitotaitojen tukemiseen.

Edellytämme teknistä koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta, sellun valmistukseen liittyvä prosessituntemus sekä SAP-osaaminen.

Tarjoamme innovatiivisen ja nykyaikaisen työympäristön, jossa pääset kehittämään pitkäjänteisesti nykyaikaisia prosessiteollisuuden laitteita, sekä asiantuntevat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Pentti Sipiläinen pentti.sipilainen@caverion.com, p. 050 433 6929.

Jätä hakemuksesi tehtävään 18.10.2020 mennessä.