(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Eaton on energianhallintayhtiö, jonka tuotteet auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista energiaa tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. Eatonin tehtaalla Espoossa valmistetaan ja testataan 3 -vaihe UPS -laitteita (katkeamaton sähkönsyöttö) mm. IT -sektorille, teollisuuteen, merenkulkuun ja muihin kriittisiin sähkönkäyttökohteisiin.

Haemme nyt tehtaalle kunnossapitoasentajaa. Tehdas on n. 10 000 m2 teollisuuskiinteistö, jossa tuotannon lisäksi toimii muun muassa tuotekehitys ja myynnin tukiorganisaatio. Tuotanto-organisaatiossa on kokonaisuudessaan noin 100 henkilöä, joista suurin osa työskentelee tuotannossa laitteiden kokoonpanossa.   Kunnossapitoasentajan työ jakautuu kahteen päävastuualueeseen – kiinteistön kunnossapitoon liittyvät tehtävät sekä tehtaan tuotantolinjojen rakentamiseen ja huoltamiseen liittyvät tehtävät. Kiinteistön kunnossapito sisältää perus huoltotehtäviä sekä ulkoisten palveluntarjoajien kanssa tapahtuvaa yhteistyötä. Tuotantolinjojen rakentaminen ja huoltaminen tapahtuu yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa. Työ on itsenäistä ja soveltuu henkilölle, joka nauttii oman työn järjestämisestä itse. Tuotantolinjojen ylläpito ja rakentaminen on teknisesti kiinnostavaa ja tarjoaa erilaisia haasteita.

Hakijalta odotamme muutaman vuoden kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta, itsenäistä työskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia uutta.

Tehtävässä edellytämme kunnossapitotehtäviä tukevaa koulutusta. Katsomme eduksi myös sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemuksen ja lean -toimintatapojen osaamisen.   Tuotannon kieli on suomi, joten on tärkeää kyetä työskentelemään suomeksi. Englanninkielen osaaminen katsotaan eduksi.   Lisätietoja työtehtävistä antaa linjaesimies Vesa Sakkara, 050 373 8586.   Eatonilla sinua odottavat kiinnostavat työtehtävät ja kannustavat kollegat. Jos kunnossapitotehtävät kiinnostavat täytä hakemus 30.09.2020 mennessä.   Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Liitätähän hakemukseen myös palkkatoiveesi.