(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Condite (Finland)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

 

Haemme

KOKENUTTA KUNNOSSAPITOASENTAJAA VASTAAMAAN MAUSTETEHTAAMME TUOTANTOLAITTEIDEN YLLÄPIDOSTA

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä, joita ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät mekaanisten laitteiden parissa. Töitä tehdään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Kunnossapitoasentaja avustaa tarvittaessa myös pakkaustehtävissä pakkauslinjoilla. Työ on vuorotyötä.

Tehtävässä tarvitaan aiempaa kokemusta huolto-, kunnossapito- ja asennustöistä mieluimmin elintarviketeollisuusympäristössä.

Tehtävässä eduksi on osaaminen seuraavista: pneumatiikkaosaaminen, materiaalien koneistus, hitsaus, automaatio-osaaminen, hygieniaosaaminen, työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Kari Salonen, puhelin 044 781 8924.

Mikäli yllä oleva työtehtävä kuulostaa sinun tulevalta työpaikaltasi, lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 30. syyskuuta 2020 mennessä.

 

Mitä Orkla tarjoaa sinulle?

Orkla on ainutlaatuinen kuluttajatuotteiden yritys, jolla on vahva jalanjälki Pohjoismaissa, mutta kasvaa jatkuvasti Euroopassa ja Intiassa. Kyky työskennellä vahvojen paikallisten tuotemerkkien kanssa, kun taustalla on kasvava kansainvälinen yritys, antaa työntekijöillemme mahdollisuuden todella vaikuttaa ja nähdä työnsä jäljen. Me Orklassa ajattelemme globaalisti, mutta uskomme myös paikallisten ratkaisujen kehittämiseen, jotka palvelevat asiakkaidemme tarpeita.

 

Kuinka hakea:

Klikkaa linkkiä ja luo itsellesi profiili, jotta voit hakea tätä paikkaa. .

Emme hyväksy hakemuksia sähköpostitse.