(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Algol Technics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle

Kunnossapitoasentajaa 

monipuolisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työskentelet Seinäjoella logistiikkakeskuksessa tuotantolaitteiston kunnossapito- ja huoltotehtävien parissa. Työ koostuu automaatio- ja sähköpuolen sekä mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Varmistat omalla toiminnallasi tuotannon mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö/automaatioasentaja) ja aikaisempi kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia, joten ethän jätä hakemustasi laittamatta!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä nykyaikaiset työvälineet ja tietojärjestelmät. Pääset työskentelemään osaavassa kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 31.8.2020.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa 17.8.2020 alkaen operatiivinen kunnossapitopäällikkö Tuomas Palokas p. 050 377 8292 tai tuomas.palokas@algol.fi