(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
HTT High Tech Technology Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

HTT High Tech Technology Oy on ammattitaitoinen ja kokenut teollisuuden palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palveluitaan energia-, kone- ja metalli sekä marine -toimialan kotimaisille sekä ulkomaisille asiakkaille. Olemme suomalainen, luotettava ja asiantunteva teollisuuden kumppanisi - nyt ja tulevaisuudessa.

Haemme ammattitaitoista KUNNOSSAPITOASENTAJAA Riihimäen alueelle. Kunnossapitoasentajana työskentelet pääasiassa voimalaitosympäristössä huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Työnkuvaan sisältyy kausihuollon tehtävien lisäksi toimenpiteitä päivittäisen kunnossapidon osalta, kuten mekaanisten laitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä. Hyvällä tekijällä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta odotamme:
-Kokemusta kunnossapito- ja/tai koneasentajan työtehtävistä teollisuus tai voimalaitos ympäristössä.
-Kokemusta erilaisten kuljettimien, laakereiden ja pumppujen huolloista sekä asentamisesta tai vastaavista töistä.
-Kykenet suorittamaan laiteasennuksia ja haalauksia turvallisuudesta tinkimättä.
-Ongelmanratkaisukykyä, työhön tarttuvaa asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa saat kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työympäristössä. Pääset tekemään vaihtelevaa työtä yhdessä erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Rekrytoinnin hoitaa Adecco ja tulet työllistymään suoraan HTT High Tech Technology Oy:n kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana, joten kerrothan osaamisestasi meille pian. Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytoinnin hoitaa Adeccolla Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi.