(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Oletko asiakaslähtöinen ja onko sinulle työturvallisuus tärkeää? Haemme oma-aloitteista kunnossapitoasentajaa asiakaskohteeseemme UPM Timber, Korkeakosken sahalle.

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään osana Caverionin huipputiimiä. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Työ on 3-vuorotyötä.

Hyvän asenteen lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (kone-tai hydrauliasentaja, mekaanikko). Omaat jo kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja kykenetkin itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin. Arvostamme kokemusta sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista sekä hitsaus- ja koneistustaitoa. Toivomme sinulta sitoutumista pitkään työsuhteeseen ja halua olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 5.7.2020 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin työnjohtaja Ville Lammi, p. 040 019 0621.