(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Go On Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Serres Oy on suomalainen, vuonna 1973 perustettu perheyhtiö, joka on osa Serres Group -konsernia. Yritys työllistää konsernitasolla yhteensä noin 450 henkeä maailmanlaajuisesti. Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla yritys auttaa terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää.

Haemme nyt asiakkaallemme KUNNOSSAPIDON ASENTAJAA Kauhajoen toimipisteeseen vastaamaan automaattisten tuotantolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä.

Työtehtävänäsi on huolehtia tehtaan tuotantolaitteiden ajonaikaisesta toimivuudesta sekä niiden turvallisesta käytöstä. Vastuullasi on myös häiriö- ja vikatilanteiden korjaukset. Lisäksi osallistut työssäsi myös uusien tuotantolaitteiden käyttöönottoon.

Toivomme hakijalta:
- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai kiinnostusta tekniikasta. Robotiikan ja ohjausjärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi
- Aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja tuotantolaitteiden sekä linjojen parissa toimimisesta
- Kiinnostusta tekniikasta ja sen mukanaan tuomien haasteiden parissa viihtymistä
- Mahdollisuutta työskennellä 3-vuorotyössä

Tarjoamme sinulle:
- Vastuullisen tehtävänkuvan, jossa sinulle on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi
- Kattavan perehdytyksen ja nykyaikaisen työympäristön
- Mukavat ja motivoituneet työkaverit sekä hyvän työilmapiirin!

Jos koet olevasi etsimämme motivoitunut persoona, jätä hakemustietosi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät alustavasti elokuun loppuun asti.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 19.4.2020 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi