(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020
Etsimme asiakkaallemme Jokilaakson Juustolle KUNNOSSAPITOASENTAJAA.

Työtehtävä pitää sisällään monipuolisia ennakkohuollon ja kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa, esimerkkinä erilaiset huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtävät. Työskentelet päivittäin sähkö- ja mekaanisen kunnossapidon parissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä.

Jokilaakson Juusto Oy on perustettu vuonna 2002. Yhtiön Jokilaakson Juusto Oy liikevaihto oli 4,84 miljoonaa ja tilikauden tulos 40 tuhatta. Liikevoittoprosentti oli 2,3%. 12/2018 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 26 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 4,2% edelliseltä tilikaudelta.

Jokilaakson Juusto on pieni ja ketterä toimija, joka on löytänyt yli kymmenen toimintavuotensa aikana paikkansa isojen yritysten joukossa. Palvelemme sekä elintarviketeollisuutta, että kuluttajia aidosti asiakaslähtöisesti. Haemme ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin yhdessä asiakkaan kanssa. Aidot maut ovat tuotannon lähtökohtana. Hyvät raaka-aineet ja yksinkertaiset, perinteikkäät reseptit ovat olleet kulmakiviä jo kymmenen vuotta. Tuotteemme ovat yltäneet Tähtituote-finalisteiksi jo kolme kertaa.

Haethan pian ja varmistat paikkasi mahtavassa työympäristössä.


Edellytämme sinulta

- Sopivan alan koulutusta, esim. sähkö, - automaatio, - koneasentaja ammattitutkinto
- Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
- Itsenäistä työskentelyotetta ja vastuunkantokykyä


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen päivätyön
- Palkkauksen SEL ylläpito-osastojen työntekijän palkkaryhmittelyn mukaan
- Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät


Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme työmahdollisuudesta, laitathan hakemuksesi tulemaan osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Ensimmäinen HAASTATTELUKIERROS toteutetaan puhelinhaastatteluna, joten seuraathan puhelintasi.


Lisätietoja

Jasmin Tiirola
043 826 9147
jasmin.tiirola@staffpoint.fi