(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille kokenutta kunnossapitoasentajaa.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi. Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä, prosessinvarmistusta ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algol Techicsin asiakkaan tiloissa Tampereella, missä työturvallisuus on erittäin tärkeässä roolissa. Tarvetta kunnossapidolle on kolmessa vuorossa, joten toivomme, että viikoittain vaihtuvat aamu-, ilta- ja yövuorot onnistuvat sinulta.  Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Arvostamme, että

- Sinulla on tekniikanalan koulutus ja tuntemusta teollisuuden tuotantoprosessista
- Kyky ratkaista haastaviakin ongelmia
- Suomen -ja englannin kielen taito
- Haluat sitoutua luotettavaan työnantajaan, joka tukee sinua päivittäisessä työssäsi
- Rehti ja reipas asenne työhön

 Lisäksi kaipaamme osaamistasi tai vähintään halua oppia seuraavista:
- Mekatroniikan ja pneumatiikan tunteminen
- PLC ja väylätekniikkojen tunteminen
- Kone- ja sähködokumenttien lukutaito
- Ennakkohuoltojen tuntemus
- Vikakorjauksen ammattitaito

Tarjoamme

Työllistyt suoraan Algol Technicsille. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka.  Algol Technics tarjoaa lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat paitsi työtäsi, mutta ovat myös ilonasi vapaa-ajalla. Saat käyttöösi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelut. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelun merkeissä. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi kunnossapidon osaajaksi. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin kuten vuorovastaavaksi.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Jäikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilöt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405