(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme värikkääseen joukkoomme kunnossapitoasentajaa mekaaniseen kunnossapitoon
 
Tehtäviisi kuuluu maalitehtaiden prosessilaitteiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Tehtäväsi on kunnossapitotiimin jäsenenä tuotantokoneiden häiriöttömän käynnin turvaaminen ja niiden suorituskyvyn sekä käyntiasteen parantaminen. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen peruskoulutus metallialalta tai ammattikoulussa suoritettu kunnossapitoasentajan ammattitutkinto, koneistus- ja koneenasennus taitoa sekä kokemusta teollisuuskoneiden kunnossapidosta. Korjaushitsaustekniikoiden tuntemus katsotaan sinulle eduksi.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen. Arvostamme sujuvaa kommunikaatiota niin tuotannon esimiesten kuin työntekijöidenkin kanssa.
 
 Sinulle Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Ville-Pekka Saarenpää, puh: 020 191 2685.
 Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.3.


 Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.fi