(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Haemme puualan asiakkaallemme Voikkaalle

KUNNOSSAPITOASENTAJAA.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset tehdasympäristön laitosmiestyöt. Pääasialliset työtehtävät koostuvat tuotannossa käytettävien koneiden ja laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöistä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähkö/automaatiopuolelta. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja itseohjautuva vastuullisella asenteella varustettuna. Työ vaatii tekijältä hyvää ongelmanratkaisukykyä, kykyä toimia kiireessä haasteellisissa tilanteissa ja perustasoisia IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan kasvavassa yksikössä vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Työsuhde solmitaan alkuun Go Onin kanssa ja tehtävään valitulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille vuokratyösuhteen päätyttyä.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Oinasmaa, laura.oinasmaa@go-on.fi tai 0401998166.