(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Omya

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019
Omya on johtava globaali teollisuusmineraalien valmistaja sekä teollisuuskemikaalien jakelija. Päätuotteitamme ovat kalsiumkarbonaatista ja dolomiitista valmistetut täyteaine- ja päällystyspigmentit. Yhtiö on perustettu 1884 Sveitsissä ja nykyisin toiminta kattaa yli 175 toimipaikkaa yli 50 maassa ja yhtiöllä on yli 8000 työntekijää. Suomessa työllistämme noin 80 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Lisätietoja yrityksestä: www.omya.com

Nyt haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää
KUNNOSSAPITOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Särkisalon Förbyn tuotantolaitoksellemme. Työ on monipuolista prosessiteollisuuslaitoksen ennakkohuoltoon perustuvaa käynnissäpitohuoltoa, uusien koneiden asennusta ja vikakorjauksia.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta, kokemusta koneasennuksista ja korjaustöistä sekä hyvää asennetta suoriutua pitkäjänteisestä ennakkohuoltotyöstä. Hitsaus- ja/tai koneistuskokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta hyvää vuorovaikutustaitoa ja halua oppia uusia asioita, hyvää suomenkielentaitoa ja valmiutta kommunikoida myös englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä konsernissa. Toimenkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Lisätietoja tehtävistä antaa työnjohtaja Urpo Reitti torstaina 9.1. ja tiistaina 14.1. klo 12-14 puhelimitse 050 594 6304.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 20.1.2020 asti. Liitä hakulomakkeeseen ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.