(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja osaavaa kunnossapitoasentajaa Porvoon seudulle. Sinulla tulisi olla valmius myös satunnaisiin matkapäiviin. Asiakkaamme tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloilla.

Työnkuvaus

Työ pitää sisällään elintarviketehtaan tuotantolaitteiden sekä kiinteistön prosessitekniikan vianhakua sekä huolto- ja asennustöitä. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta kokemusta sekä mekaanisesta kunnossapidosta että automaatioasennuksista. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä sekä pystyt työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti.

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, sähköasentaja, sähkömies, teollisuussähkömies,