(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa tuotantokoneiden kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotanto- ja painokoneiden sekä kappaletavara-automaatiolaitteiden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät asiakkaamme tuotantotiloissa Länsi-Vantaalla. Tehtävät pitävät sisällään sekä mekaanisten että sähköisten vikojen hakemista ja korjaamista laajasta konekannasta. Töitä tehdään 3-vuorossa.

Etsimme joustavaa, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähköalan perustutkinto
  • Muutaman vuoden kokemusta teollisuuden asennus/huoltotehtävistä
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Eduksi lasketaan aikaisempi kokemus kappaletavara-automaatiosta ja painokoneista. Työntekijältä edellytetään nuhteetonta taustaa (luottotiedot ja rikosrekisteri) ja valmiutta työskennellä 3-vuorossa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaksi. Saat vastuuta oman osaamisesi mukaan ja pääset kehittymään monipuolisissa ja haastavissa kunnossapidon tehtävissä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.