(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Pernod Ricard Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Rekrytoimme nyt tuotantotiimiin

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti alkoholijuomien automaattisten pullotuslinjojen kunnossapito, ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Tämän lisäksi tehtävässä hoidetaan linjavaihdot, joiden aikana tehdään tuotantokoneisiin tuotekohtaisia asennuksia ja säätöjä, vaihdetaan ohjausjärjestelmien ajoreseptejä yms. Päivittäiseen työhön kuuluu myöskin linjavastaavien avustaminen tuotannon aikana. Käytössäsi on Arrow Maint -kunnossapitojärjestelmä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. koneasentajan, automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkinto. Kykenet ratkaisemaan ongelmia paineen alla ja olet yhteistyökykyinen. Henkilönä olet joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin osaa ottaa myös vastuuta tehtävistään. Tunnollinen ja täsmällinen työskentelyote on sinulle itsestäänselvyys. Hallitset MS Office -paketin, Arrow Maint -kunnossapitojärjestelmän tuntemus on eduksi.

Tehtävässä edellytetään hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito tuo sinulle lisäetua. Sinua odottavat mukavat työkaverit sekä motivoitunut ja reilu työympäristö. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@pernod-ricard.com 22.11.2019 mennessä ja muista liittää hakemukseesi CV.