(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Hei sinä oman elämäsi MacGyver! Olemme sinua vailla, sillä haemme Turun alueelle kunnossapitoasentajaa.

No mitä se MacGyverinä olo sitten sisältää ja miten siinä pärjää? Minäpä kerron!

Kunnossapitoasentaja huoltaa ja korjaa erilaisia sähkölaitteita sekä niiden apujärjestelmiä. Työt tehdään joko omalla korjaamolla tai ajoittain asiakkaiden tiloissa. Joskus jopa merellä. Maisemat siis vaihtelevat.
Sellainen henkilö tässä pärjää, jolla on esimerkiksi sähköalan/teollisen alan perustutkinto ja mahdollisesti hieman kokemusta alalta. Taustasi voi olla myös mekaniikka-alalta. Kokemus sähkökoneiden huollosta tai korjauksesta antaa kuitenkin parhaat eväät tähän tehtävään. Lisäksi olisi hyvä olla asiakaspalveluhenkinen sekä kykenevä melko itsenäiseen työskentelyyn.

Viikottainen työaikasi on 37,5 h ja työtä tehdään arkisin pääosin klo 7-18 välillä. Kokoaikaisen työn lisäksi tarjolla olisi kilpailukykyinen palkka ja maan parhaat työkaverit.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kun sopiva ehdokas on löytynyt. Kannattaa siis laittaa hakemusta tulemaan, niin muutetaan maailmaa kunnossapidon keinoin!
Jos jokin jäi askarruttamaan, soittele ihmeessä 040 624 7681 (klo 9-15) tai laita sähköpostia tulemaan heidi.alitalo@citywork.fi