(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Algol Technics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Etsimme Algol Technics Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajia monipuolisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin Tampereelle.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä tulet työskentelemään Tampereen logistiikkakeskuksessa tuotantolaitteiston kunnossapito- ja huoltotehtävien parissa. Työtehtävät koostuvat sekä mekaanisesta kunnossapidosta että automaatio- ja sähköpuolen tehtävistä. Varmistat omalla toiminnallasi tuotannon mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Laitos toimii 3-vuorossa.

Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Tehtävään soveltuva henkilö voi olla koulutukseltaan esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentaja. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia, joten ethän jätä hakemustasi laittamatta!

Tarjoamme mielenkiintoisia huoltotehtäviä vakavaraisesta ja alansa johtavasta yrityksestä. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Algol Technics Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Rekrytoinnin tähän tehtävään hoitaa Barona Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta: Jani Sjölund puh 0504347226 arkisin klo 8-16