(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

HAEMME JUURI SINUA KUNNOSSAPITOASENTAJAKSI
 
Tehtäviisi kuuluvat voima- ja lämpölaitoksien mekaanisen kunnossapidon tarkastus-, korjaus- ennakkohuolto- ja asennustyöt. Osallistut myös tuotantoprosessien järjestelmissä olevien vikojen ja häiriöiden kartoitukseen yhteistyössä käyttöryhmän kanssa. Työpaikkasi sijaitsee Naantalissa, mutta työkohteet voivat sijaita myös muissa Turun alueen laitoksissa.
 

Odotamme

TOIVOMME SINULTA tehtävään soveltuva ammatillista koulutusta ja kokemusta turbiinilaitoksella työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja työturvallisuusasioiden tuntemusta. Yhteistyökykyisenä ja joustavana henkilönä ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Kokemus voimalaitosympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 22.9.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mikko Leskinen 0505573477
 
Turku Energia on savuton työpaikka.