(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 408 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kasvustrategiamme on vahva myös tulevaisuudessa.

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme 

Kunnossapitoasentajaa Rajamäelle

Rajamäellä sijaitsee Teknoksen vesiohenteisten maalien ja jauhemaalien tuotanto sekä keskusvarasto. Kunnossapitoasentajana annat oman tärkeän panoksesi tuotannon häiriöttömään toimintaan, sillä tehtäviisi kuuluvat tuotantokoneiden ja -laitteiden ennakkohuollot sekä korjaukset.

Meille teknoslaisille on tärkeää pyrkiä jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Sinäkin pääset kunnossapitoasentajana tekemään laitteiden muutostöitä ja osallistumaan tuotantolaitoksen toiminnan kehittämiseen.

Turvallisuus on meille Teknoksella ensisijaisen tärkeä asia ja haluamme, että kaikki tekevät työnsä turvallisesti. Odotamme, että turvallisuus näkyy sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi.

Esimiehenäsi toimii kunnossapidon työnjohtaja. Olet osa kunnossapitotiimiä ja teet myös aktiivisesti yhteistyötä tuotannon henkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/ tai työkokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja mekaanisista asennuksista
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
  • Positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua ratkoa erilaisia ongelmatilanteita
  • Kiinnostusta tekniikkaan ja sen kehittämiseen

Me tarjoamme sinulle:

  • Haastavan ja monipuolisen tehtävän
  • Leanin mukaisen siistin ja järjestyksessä olevan työympäristön
  • Kunnossapidon ammattilaisista koostuvan huumorintajuisen tiimin
  • Perheenomaisen, välittävän ja ihmisiä arvostavan yrityskulttuurin
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä.

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työ on yhdessä vuorossa tehtävää päivätyötä, jossa on myös mahdollisuus kiinteistön päivystysvuoroihin.

Kurkkaa kunnossapitoasentajan työpäivään ohessa olevan videon välityksellä. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla ja brändivideon avulla!