(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme Suomen Viljavalle, Kokemäen toimipisteeseen KUNNOSSAPITOASENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat mm. elintarviketuotannon prosessikoneiden korjaus ja ennakkohuollot. Lämpökeskuksiin, trukkeihin, traktoreihin, kompressoreihin sekä muihin vastaaviin laitteisiin liittyvät huolto- ja ylläpitotyöt.

Odotamme sinulta kunnossapitoasentajan työkokemusta, hitsaustaitoa ja asennetta työntekoon sekä vuorotyö- ja hälytysvalmiutta.

Työaika on arkisin 7–15.30/hälytysvalmius. Palkkaus TES.

Edellytämme hakijoilta työturvallisuus- ja tulityökorttia. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa myös asiakasyrityksessä.

Kiinnostuitko, lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8–16

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.