(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme asiakkaallemme Lahteen

KUNNOSSAPITOASENTAA

Kunnossapitoasentajana teet erilaisia mekaanisia kokoonpano-, asennus- ja huoltotöitä. Työskentelet tehtaan tuotantolaitteiden ja kiinteistöjen kunnossapidon ja laitoshuollon tehtävissä. Tehtävässä on erityisesti eduksi kokemus teollisuuden sähkökunnossapidosta. Tavanomaisten käsityökalujen käyttö on sujuvaa sekä osaat lukea teknisiä kuvia. Hitsaustaito on eduksi (luokkia ei välttämättä vaadita), mutta ei välttämätöntä.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista töistä ja/tai tehtävään sopiva koulutus. Olet oma-aloitteinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Asentajana työt tehdään usein pareittain, joten tiimityötaitoja edellytetään.

Kyseessä on päivätyö ja  pitkäaikainen työsuhde. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.