(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeria kunnossapitoasentajia elintarviketeollisuuteen Sipooseen. Tarvitsemme työntekijöitä niin mekaaniseen kunnossapitoon kuin automaatioasennukseenkin. Asiakkaamme tarjoaa teollisuuden kunnossapitopalveluita monille eri aloille.

Työnkuvaus

Työhön sisältyy tuotantolaitteiden ja -koneiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Vaatimuksiin kuuluu myös voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Monipuolisen ja pitkäaikaisen työn kilpailukykyisellä palkalla ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: Kunnossapitoasentaja, kunnossapito, huoltoasennus, sähköautomaatio