(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Saint-Gobain Finland Oy/ Gyproc

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Gyprocin Kirkkonummen tehtaalle mekaaniseen kunnossapitoon

KUNNOSSAPITOASENTAJAA  

Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen tuotantolaitteiden mekaaniset kunnossapitotyöt kuten kone- ja laiteasennukset, hitsaus- ja levytyöt, ennakkohuollot sekä koneistustyöt. Työskentely tapahtuu pääosin päivävuorossa, mutta tarvittaessa myös iltavuorossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva asentajan koulutus- ja/ tai työkokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja mekaanisista asennuksista. Omaksut sujuvasti työssä tarvittavien IT-työkalujen, kuten SAP-toiminnanohjausjärjestelmän, käytön.

Arvostamme aktiivista työskentelytapaa, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista asennetta työturvallisuusasioihin. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työtehtävän sekä turvallisen työympäristön ja hyvän työporukan sertifioidun Top Employer -huipputyönantajan parissa. Tehtävässä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Jarno Hamppi puh. 040 358 4054 arkipäivisin klo 9-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Toimita hakemuksesi alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian, viimeistään 2.6.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.