(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

HAEMME JUURI SINUA KUNNOSSAPITOASENTAJAKSI

Kunnossapitoasentaja - Prosessipanotteinen
Tehtäviisi kuuluvat voima- ja lämpölaitoksien mekaanisen kunnossapidon tarkastus-, korjaus- ennakkohuolto- ja asennustyöt. Osallistut myös tuotantoprosessien järjestelmissä olevien vikojen ja häiriöiden kartoitukseen yhteistyössä käyttöryhmän kanssa. Perehdyttämisen jälkeen toimit tarvittaessa käynnissäpidon kenttäoperaattorina tuuraustehtävissä, jolloin kyseessä on kolmivuorotyö. Työpaikkasi sijaitsee Naantalissa, mutta työkohteet voivat sijaita myös muissa Turun alueen laitoksissa.

Kunnossapitoasentaja - Teräsrakennepanotteinen
Tehtäviisi kuuluvat voima- ja lämpölaitoksien mekaanisen kunnossapidon tarkastus-, korjaus- ennakkohuolto- ja asennustyöt. Lisäksi tehtäviisi kuuluu metallirakenteiden valmistus sekä rakenteiden asennukset ja korjaukset. Työkohteesi sijaitsevat Turun alueen energiantuotantolaitoksissa.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA tehtävään soveltuva ammatillista koulutusta ja kokemusta koneasennustehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja työturvallisuusasioiden tuntemusta. Yhteistyökykyisenä ja joustavana henkilönä ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Kokemeus voimalaitosympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi.

Teräsrakennepainoitteisen tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta myös kokemusta teräsrakennetöistä sekä MIG-,TIG- ja puikkohitsausosaamista.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 14.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Matti Akkanen to 4.4. klo 14-16, pe 5.4. klo 9-11 ja to 11.4. klo 14-16  p. 040 821 2813.

Turku Energia on savuton työpaikka.