(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeria kunnossapitoasentajia elintarviketeollisuuteen Sipooseen. Tarvitsemme työntekijöitä niin mekaaniseen kunnossapitoon kuin automaatioasennukseenkin. Asiakkaamme tarjoaa teollisuuden kunnossapitopalveluita monille eri aloille.

Työnkuvaus

Työhön sisältyy tuotantolaitteiden ja -koneiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Vaatimuksiin kuuluu myös voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Monipuolisen ja pitkäaikaisen työn kilpailukykyisellä palkalla ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen jo tänään.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: Kunnossapitoasentaja, kunnossapito, huoltoasennus, sähköautomaatio