(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu ja kasvussa oleva teollisuuden palveluyritys, joka palvelee vahvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella laajaa asiakaskuntaansa sekä Suomessa että ulkomailla. Vauhdikkaan kasvun myötä kunnossapitotiimiin etsitään nyt ammattitaitoista lisävahvistusta nimikkeellä

Kunnossapitoasentaja

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään mekaanisten asennustehtävien parissa vaihtelevissa teollisuus- ja voimalaitoskohteissa Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueella. Kohteet voidaan valita osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja olet työskennellyt aikaisemmin teollisuus- ja/tai voimalaitoskohteissa. Kokemuksen lisäksi arvostamme vastuullista ja itsenäistä työotetta kera hyvien tiimityötaitojen ja reippaan asenteen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavan yrityksen palveluksessa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Lisätiedot ja hakeminen


Kuulisimme sinusta mielellämme lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kunnossapitoasentaja