(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme ASENTAJAA Toijalassa sijaitsevalle metalliteollisuuden asiakkaallemme monipuolisiin kunnossapidon ja huollon tehtäviin.

Kunnossapitoasentajana tehtäväsi pitävät sisällään tuotantokoneiden ja laitteiston parissa:

  • Koneiden huoltoa
  • Laakereiden vaihtoa
  • Koneiden jatkuvaa ylläpitoa
  • Yleistä kunnossapitoa
  • Kappaleiden viimeistelyä silloin kun ei ole edellä mainittuja hommia

Odotamme, että omaat tehtävään sopivana koulutuksen. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus teollisuuden laitteiden ja koneiden asennuksista, huolloista, vianetsinnöistä ja kunnossapitotehtävistä. Huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavat hakijat, joiden asenne on kohdillaan. Tehtäviin ja työympäristöön annetaan perehdytys.

Henkilönä olet tekijä, joka on valmis tarttumaan tehtävään itsenäisesti, mutta myös joukkuepelaaja, joka tekee yhdessä tiiminsä kanssa käynnissä pitoon tai ennakkohuoltoon kuuluvia asennustöitä. Olet asenteeltasi aikaansaava ja vastuuntuntoinen henkilö, jolla on intoa kehittyä oman alansa huippuosaajaksi.

Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa klo. 7:00 - 15:30 välillä.

Tarjolla pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa Baronan kautta 6kk vuokratyösuhteena. Tämän jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille. Maksamme työstä osaamistasi vastaavan palkan.

Mikäli tunnistit itsesi, kerro meille osaamisestasi heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.