(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeria kunnossapitoasentajia elintarviketeollisuuteen (2-3kpl). Haemme työntekijöitä sekä mekaaniseen kunnossapitoon että automaatioasennukseen.

Työnkuvaus

Työhön sisältyy tuotantolaitteiden ja -koneiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Vakituisen ja täysipäiväisen työn mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Työllistyt kauttamme vuokratyöhön, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme.

Hakuprosessi

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvan tekijän löydyttyä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti kotisivujemme kautta.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi